Klubben

Herodes brygklubHvem er vi

Medlemmerne er en blandet skare, udvalgt af klubbens ejer Kell og medstifter Flemming, og alle er i alderen mellem 40 og 50 år.


Fra en start med tvivlsomt bryg, har vi løftet os til kun at brygge ”all grain”, det vil sige, kværner selv det maltede byg og special malte, og brygger med levende gær. Vi udvikler selv vores opskrifter.


Vi har gennem tiden fået coaching af en brygteknikker fra Faxe Bryggeri og i særdeleshed fra Anders Kissmeyer, som vi har haft en del gode aftener med.


Vores samarbejde med Kissmeyer Beer & Brewing

Vi hjælper og stiller udstyr til rådighed ved testbryg, fx er Kissmeyers Black IPA brygget 1. gang hos Herodes. Øllet er i dag godkendt og er en kommerciel øl.


I 2012 delte vi en standplads på Ølfestivalen på TAP1 på Carlsberg. Herodes har løbende fået gode tips til processer og opskrifter samt adgang til flere populære humler; var udsolgt i Danmark.


Vores ambitioner for fremtiden

Stiller op til DM i håndbryg for at få en god placering; fik sølv i kategorien Dark Lager i 2012. Herodes vil fortsat udvikle eksisterende opskrifter og skabe nye og samtidig udvikle os som håndbryggere.


Håber, at Herodes, på linie med Kissmeyer Beer & Brewing, kan få kontakt til andre "sigøjner bryggere” og sidst men ikke mindst, at vi kan HYGGE os.


Sidst opdateret 27.02.2013                                                                                                   


Aktiviteter 2013


26.01. - Anders Kissmeyer

Kommer på besøg og præsenterer sine nye øl. Menuen er Kalvesteg med hassel-bagte kartofler og årstidens grøntsager.

Arrangementet starter kl. 18:00


Copyright © All Rights Reserved