Arkiv

Herodes brygklub

Tekst og billedarkiv

Her kan du finde artikler, informationer om møder, referat af vores klubaftener, billeder, nyheder og meget andet.

Fællesnævneren er, at det på et eller andet tidspunkt har været "slået op" på hjemmesiden.


Bliver altid placeret, så du finder det nyeste øverst.


Hvis du ligger inde med noget "elektronisk materiale" eller link som kunne være en fordel for os at gemme i arkivet, så send det til kell@herodes.dk 
Sidst opdateret 22.02.2013

2012

09.11. - Faxe Bryggeri

Vi skal til Faxe brygggeri efter fyreaften.

Der er brug for fællestransport og frivillige med overskudspladser må gerne melde sig. Tilmelding til kell@herodes.dk hurtigst muligt. Rundvisningen med smagsprøver forestås af brygmester Bjarne Andersen.


22.10. - Generelforsamling

Vi hygger og smager på det øl vi har fået brygget. Vi samler op på året der gik og beslutter hvad fremtiden skal byde på. Maden på denne dag står åben for gode forslag også til aktiv deltagelse. Vi må må gerne tilmelde dig til kell@herodes.dk


31.08. - Skovlunde Bryggerlaug

Vi er blevet inviteret til Skovlunde Bryggerlaug med deltagelse i brygning af en Broun Ale. Arrangement start kl. 16:00. Tilmelding til kell@herodes.dk hurtigst muligt.


25.05. - Vi får fint besøg

kl. 17:30 vil der være foredrag og ølsmagning, samt gennemgang af opskrifter med en af landets bedste brygmestre. I bedes derfor sætte x i kalenderen. Dagens ret er Paprika-gryde med ovnbagt kartoffelmos samt salat.


2009

26.11. - Maltbazaren

Der vil sammen med Carsten blive rig mulighed for vejledning i en god opstart for begyndere samt socialt samvær. Vi køber en let anretning til 99 kr. og arrangementet starter kl. 18:00.

Tilmelding til kell@herodes.dk


19.11. - Brygmestrene

Fællesbrygning og instruktion med Jens fra

Brygklubben Brygmestrene. Alle Herodes medlemmer er velkommen til at deltage.

Læs mere.


29.10. - Valby Ostelager

Samlingsaften med Troels fra Valby Ostelager. Han vil fortælle en masse om oste og lidt om ø sammer passer til. Der vil samtidig blive rig mulighed for at smage forskellige øl og oste og meget mere. Læs mere.   


01.10. - Klubaften

Stemningsbilleder og aktiviteter fra en rigtig god klubaften. Læs mere.

Copyright © All Rights Reserved